CD / DVD monistus

Digi Tane on NCB hyväksymä mediamonistamo


Tuotamme edullisesti CD-R ja DVD-R levyjä 30 - 300 kpl erissä. Monistukseen käytämme pääsääntöisesti Verbatim valmistamia muistesuihkutulostukseen sopivia CD-R / DVD-R levyjä. Tulostamme levyn pinnat mustesuihkutulostimella. Levyt pakataan 4/0 väripainettuihin Ensocoat kartonki pakkauksiin. Paremman tulevaisuuden ja puhtaamman luonnon puolesta käyttämme vain kartonkipakkauksia. Voit jättää tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella.
HINNASTO


Sisältää CD/DVD levyn monistuksen, levyn pinnan tulostuksen ja kartonkikotelon 4-väripainatuksella

50 kpl = 335€ (6,70 €/kpl)

100 kpl = 420€ (4,20 €/kpl)

200 kpl = 530€ (2,65 €/kpl)

300 kpl = 630€ (2,10 €/kpl)
VINKKEJÄ TUOTTAJILLE


#ilmoituksetkuntoon #Teosto #NCB


Ennen mediamonistusta tuottajan on huolehdittava Teosto ja NCB ilmoitukset ja maksut, jonka jälkeen tuottaja saa vahvistuksen joka toimitetaan mediamonistamoon ennen monistustuotannon käynnistämistä.

https://www.teosto.fi/kayttajat/tiedotteet/tallennusluvat-saat-ncblt%C3%A4%3Fnav%3Dpromo%26type%3DK%C3%A4ytt%C3%A4jille


#eilisäämuovia


Eettisistä ja ekologisista syistä suosittelen toimittajaa, jolla kartonki tai digipak kotelot, joilla minimoidaan muovin käyttö.

Spotify ja Youtube aikakaudelle kannattaa harkita monistusta pienissä erissä, jolloin voi sopeuttaa levyjen myyntiä ja jakelua kysyntään sopivaksi.


#jakelukanavat


Levykaupat, konsertti-, tapahtumapaikkojen kahvilat, Tori.fi ja Some.


#myylevysikirjastoille


Useimmat kirjastot ostavat mielellään paikallista tuotantoa toimipisteisiinsä ja laitavat uutuuksia esille musiikkiosastoilla.