Ääni- ja kuvatallennepalvelut sekä digilaitteiden koulutus- ja tukipalvelutTauno Lakkala

digitane (ät) outlook.com

puh. 040 - 7661499

Savonkatu 39 as 2, 53100 Lappeenranta

ALV-tunnus: FI29128243

Tauno Lakkala


Olen aloittanut tietotekniikan käytön, äänittämisen ja kuvaamisen ystävien kanssa varhain lapsuudessa. Ensimmäiset äänitykset teimme C-kasettinauhurilla 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa saimme ensimmäiset tietokoneet ja videokamerat käyttöömme. Leikkien tiimellyksessä syntyi erilaisia äänitteitä ja videoita, joille yhdessä naurettiin. Pian myös perheen juhlat ja lomamatkat vietin videokamera kädessä. Ehdimme tehdä muutamia vaha-animaatioita ystävän kaitafilmikameralla, kunnes kaitafilmin saatavuus Lappeenrannassa käytännössä loppui kokonaan.


Vuosien karttuessa kokemusta eri aikakauden tietotekniikasta, kuvaus - ja äänityskalustosta on kertynyt runsaasti ja hyödynnän kaikkea oppimaani oman yrityksen ja harrastusten yhteydessä päivittäin. Oman yritystoiminan lisäksi toimin aktiivisesti useissa yhdistyksissä sekä harrastan rumpujen soittoa ja laulua. Tavoitteenani on tarjota paikallista palvelua ja tietotaitoa niin tietotekniikan, kuvauksen kuin äänityksen ja musiikin saralla. Tervetuloa verkkosivulleni ja tutustumaan palveluihini.


-Digi Tane-

CD / DVD monistus


Digi Tane on NCB hyväksymä mediamonistamo. Tuotamme edullisesti CD-R ja DVD-R levyjä 30 - 250 kpl erissä.

Monistukseen käytämme pääsääntöisesti Verbatim valmistamia muistesuihkutulostukseen sopivia CD / DVD levyjä.

Tulostamme itse levyn pinnat mustesuihkutulostimella. Koteloiden kansipaperit tuotetaan paikallisen monistus ja painopalvelun kautta.

Kuvapalvelut


KUVAUS- JA EDITOINTIPALVELUT - VIDEO- JA DRONEKUVAUSTA MAALLA MERELLÄ JA ILMASSA yksityisille, yhteisöille ja yrityksille.

DIGITOINTI PALVELUT - VHS-nauhat, 8mm kaitafilmit, C-kasettit ja miniDV nauhat muistitikulle ja DVD-levyille.

Äänipalvelut


LIVE ÄÄNITYS JA ÄÄNENTOISTOPALVELUT - tilaisuuksiin ja esityksiin

Koulutuspalvelut


ÄÄNI JA ÄÄNITTÄMINEN TUTUKSI - 4 tunnin opetusjakso oppilaitoksille

SOSIAALINEN MEDIA HALTUUN - Yhdistykset voivat hyötyä merkittävästi sosiaalisen median luomista ratkaisuista näkyvyyden ja viestinnän tehostamiseksi ja helpottamiseksi. Yhdistysavain, Facebook, WhatsApp, Instagram, YouTube ja Google palvelut ovat yleisimmin käytettyjä sosiaalisen median työkaluja. Koulutus yhteisön tarpeisiin räätälöidään tapauskohtaisesti.

Digitukipalvelut


ÄLYLAITETUKI - Tarvitsetko apua televion, tietokoneen, tulostimen, matkapuhelimen tai tablettitietokoneen kanssa.

ITC-Palvelut


Lorem ipsum dolor sit amet.